Melide - Ribadiso da Baixo 12 km

11 oktober 2025 - Ribadiso, Spanje

Na een goede nacht al in slaap gevallen rond 20 uur wakker om 5:30. Nog wat gelezen tot Hans om 7:15 zin had om op te staan. Klaar maken en eerst gaan ontbijten. Rond twintig voor negen vertrekken we dan.

IMG_9157IMG_9158
We verlaten Melide langs velden en bossen stijgen en dalen het thema van vandaag. Mooie vergezichten, sterke klimmers 😂, paddestoelen, komen allemaal voorbij mijn lens, zelf Homer laat zich zien.IMG_9162IMG_9159IMG_9163IMG_9164IMG_9166IMG_9168IMG_9169IMG_9170IMG_9177

We hebben tijd dus in Boente iets wat halverwege drinken we iets.

IMG_9172
Nog even stempelen in de Kerk voordat we verder wandelen.

IMG_9175IMG_9173

IMG_9174
Ook nu staan er ons 2 pittige klimmen te wachten met dito afdalingen.

IMG_9178
De zon schijnt en Hans is goed gerecupereerd het stappen gaat vlot. Rond 13 uur zijn we in de Albergue. Het gekende douchen en de was en dan iets gaan eten. Tot nu toe de smakelijkste maaltijd.

Na het eten gaan we even met “de voeten” in het water maar het wordt helemaal, ook al is het water ijskoud, het doet deugd.

IMG_9185IMG_9187IMG_9193
Nu nog even genieten van de 🌞🌞IMG_9199

1. Christel:
    11 oktober 2025
    Ooo super de energie van jullie tweetjes voel je tot hier zoveel positiviteit straalt van jullie gezichtjes nog meer van dat voor morgen nog een fijn avond en goede nachtrust
  2. Saskia Landuyt:
    Dankjewel Christel 😘
  3. Vanhove johan:
    11 oktober 2025
    Relatief korte maar lastige etappe. Begrijpelijk dat een koud badje deugd deed voor Hans😂. Jullie zien er wel nog redelijk fris uit gezien de inspanning. Zeker Hans fie fit normaal niet gewoon is😂
    Grts Johan
  4. Saskia Landuyt:
    Het gaat idd goed 👍
  5. Jan De Rijcke:
    11 oktober 2025
    Het lijkt er sterk op dat de afgelegde kilometers een gunstig effekt hebben op de vorm van Hans, proficiat ! Saskia die is natuurlijk gewoon van zwaardere porties te verwerken maar heeft hier de veranwoordelijkheid van de groep.. Bedankt voor de wondermooie beelden .
    Als ge ooit eens tijd over hebt kunt ge vele uren zendtijd vullen bij de VRT of VTM met jullie belevenissen...
    Dikke doken en veel moed voor morgen.
    Jan
  6. Saskia Landuyt:
    11 oktober 2025
    Ik hou het in gedachten 😉
  7. Lut:
    12 oktober 2025
    Heerlijk die duik...als visjes in het water...🤗🤔🫣
  8. Saskia Landuyt:
    12 oktober 2025